Reese's peanøttsmørkuler

Reese's peanøttsmørkuler

lær hvordan du lager deilige reeses peanut butter cups hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt som dessert eller snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp peanøttsmør
  • 2. 1/4 teskje salt
  • 3. 1/2 kopp melis
  • 4. 1 (12-ounce) pakke Hershey's melkeknapper

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland peanøttsmør, salt og pulverisert sukker i en liten bolle til det blir fast.
  3. 3Smelt sjokoladeknappene forsiktig i et vannbad over varmt, men ikke kokende vann.
  4. 4Du kan også smelte dem i en mikrobølgeovn på full styrke i 2 minutter, og røre om halvveis i tiden.
  5. 5Smør muffinsformene med smør eller olje, og legg litt sjokolade i hver form, fyll opp til halvparten.
  6. 6Bruk en skje til å dra sjokoladen opp langs kantene i hver form, slik at alle sidene blir dekket.
  7. 7Sett til avkjøling i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.
  8. 8Smør litt peanøttsmør på sjokoladen i hver form, og la det være igjen plass til den siste sjokoladeloen.
  9. 9Sett formene i kjøleskapet igjen for å la peanøttsmøret stivne.
  10. 10Hell litt sjokolade over toppen av hver godbit og jevn ut til kantene.
  11. 11La dem stå i romtemperatur eller dekk dem til og oppbevar i kjøleskapet.
  12. 12Vend ut av formen når de er stivnet.