Gullkokosmakroner

Gullkokosmakroner

oppskrift på deilige golden kokosmakroner som er perfekte som dessert eller snacks. enkle å lage, med sprø ytre og myk kjerne.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 20
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (200 g) søtet, revet kokos
  • 2. 2 store egg
  • 3. En klype salt
  • 4. 2/3 kopp sukker
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 2 bakepapirkledde kakeplater eller stekebrett med bakepapir eller aluminiumsfolie

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser rammene i den øvre og den nedre tredjedelen av ovnen, og forvarm til 175 grader Celsius. I en food processor med stålblad, pulsér kokosnøtten omtrent 6 eller 8 ganger med 1-sekunds mellomrom for å hakke den, ikke male den.
  2. 22. I en middels stor bolle, visp eggene med saltet til de er godt blandet. Rør inn sukkeret i en jevn strøm, deretter vaniljen. Vend inn kokosnøtten.
  3. 3Form små, runde teskjeer med kokosmassen og legg dem på de forberedte stekebrettene. La det være omtrent 5 cm mellom hver. Stek i ca. 12 til 15 minutter, eller til kokosmakronene er dyp gyldne og fortsatt myke inni.
  4. 4Dra bakepapiret med makronene over på avkjølingsristene. Oppbevar de avkjølte kokosmakronene mellom ark av bakepapir i en metallboks eller plastboks med tett lokk.