Gode, gammeldagse pannekaker

Gode, gammeldagse pannekaker

Lær å lage deilige, luftige norske pannekaker med en enkel oppskrift. Perfekt til frokost, lunsj eller dessert for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 3 1/2 teskjeer bakepulver
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1 spiseskje hvitt sukker
  • 5. 1 1/4 kopper melk
  • 6. 1 egg
  • 7. 3 spiseskjeer smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver, salt og sukker. Lag en fordypning i midten og hell i melk, egg og smeltet smør; bland til glatt. Varm en lett oljet takke eller stekepanne på middels høy varme. Hell eller skje ut røren på takken, bruk omtrent 1/4 kopp til hver pannekake. Stek på begge sider og server varmt.