Monterey Chicken

Monterey Chicken

oppskrift på monterey chicken - en saftig og smakfull rett med ost, bacon og marinader. perfekt for middagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 2. 1 kopp teriyaki-marinadesaus
  • 3. 1/2 pund bacon
  • 4. 2 spiseskjeer smør
  • 5. 1 liten løk, skåret i lange skiver
  • 6. 1 liten grønn paprika, skåret i tynne strimler
  • 7. 1 (8 ounces) pakke ferske sopp, grovhakket
  • 8. 4 skiver mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Marinere: Plasser kylling i en ikke-porøs glassform eller bolle. Hell marinaden over kyllingen og vend den godt slik at den blir dekket. Dekk til og sett i kjøleskapet for å marinere i 1 til 2 timer.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  3. 33. Plasser kyllingen i en ildfast form på 23x33 cm og stek i forvarmet ovn i 20 til 30 minutter, eller til den er gjennomstekt og saften renner ut.
  4. 44. I mellomtiden, legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. La det renne av og sett til side.
  5. 55. I samme panne, smelt smør over middels høy varme. Sauter løk, paprika og sopp i ca. 3 til 5 minutter. Tilsett den resterende tredjedelen av marinaden og la det småkoke til det er mykt. La løken renne av og sett til side.
  6. 66. Legg baconstrimler oppå den stekte kyllingen. Fordel løkblandingen over og legg en skive ost på hver brystdel. Stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller til osten er smeltet og boblende.