Karamell-eplecheesecake

Karamell-eplecheesecake

Lær hvordan du lager en smakfull caramel apple cheesecake med denne enkle oppskriften. Perfekt for høst og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (21 unse) boks LUCKY LEAF® Premium eplefyll
  • 2. 1 (23 cm) grahamkjeksbunn
  • 3. 2 (225 gram) pakker kremost, myknet
  • 4. 1/2 kopp sukker
  • 5. 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 2 egg
  • 7. 1/4 kopp karamellsaus
  • 8. 12 pekannøtterhalvdelar
  • 9. 2 spiseskjeer hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til over 350 grader. Sett til side 3/4 kopp eplefyll; reserver. Skje resten av fyllet inn i bunnen. Pisk sammen kremost, sukker og vanilje til det er glatt. Tilsett eggene og bland godt. Hell dette over LUCKY LEAF eplefruktfyll. Stek i 35 minutter, eller til midten av kaken er stivnet. Avkjøl til romtemperatur.
  2. 22. Bland den reserverte LUCKY LEAF eplefruktfyllen og karamellsaus i en liten kjele og varm i omtrent 1 minutt, eller til det er smørbart. Skje eple-karamellblandingen over toppen av ostekaken og jevn ut. Pynt kanten av kaken med pekannøtterhalvdelene og dryss over hakkede pekannøtter. Oppbevar kaken i kjøleskapet til den skal serveres.