
Eldas berømte Zeppole
oppskriften på eldas famous zeppole gir deg sprø og søte italienske bakverk som er perfekte til fest eller helgekosen. lær hvordan du lager dem steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen sukker og kanel og sett til side.
- 22. Bland melk, salt og smør med 1 kvart vann i en middels kjele. Kok opp, fjern deretter raskt fra varmen og rør inn melet til det er glatt. Hvis du ikke skal steke med en gang, dekk til med plastfolie og oppbevar i kjøleskapet.
- 33. Hell 5 cm olivenolje i en stekepanne og varm opp over middels varme til en dypfriteringstermometer viser 190°C. Kjevle ut deigen til tynne strimler og form som du ønsker, og stek deretter forsiktig i porsjoner. Vend zeppoleene én gang når de er gylne og puffete, og la dem renne av på kjøkkenpapir. Dypp i honning og vend i kanel-sukker. Anrett på et fat, pynt med sitrusskall og server umiddelbart.