Irsk kaffe

Irsk kaffe

lær hvordan du lager den perfekte irish coffee med kaffe, irsk whiskey og krem. en varm drikk som passer perfekt på kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1. 1/2 unse Demerara-sukkersirup, oppskrift følger
  • 2. 1 1/2 unse Powers Gold Label irsk whiskey
  • 3. 4 unse varm filtrert kaffe
  • 4. 1 unse pisket kremfløte, til pynt
  • 5. Fersk muskatnøtt, revet, til pynt
  • 6. 2 kopper granulert Demerara-sukker
  • 7. 2 kopper vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Tilsett alle ingrediensene, unntatt garnityret, i et irsk kaffeglass. La en tomme med pisket krem flyte på toppen. Pynt med nyrevet muskatnøtt.
  2. 22. Bland sukker og vann i en middels kjele over middels varme, men la det ikke koke. Rør sakte for å løse opp sukkeret. Når sirupen har tyknet, fjern den fra varmen. Bruk en trakt for å helle den på flasker. Sirupen vil holde seg i 2 til 3 uker i kjøleskapet.