
Rons Triple Chocolate Chip Cookies
Lær hvordan du lager rons triple chocolate chip cookies, en rik og smakfull sjokoladekjeksoppskrift. Perfekt for sjokoladeelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 8 unser (2 staver) usaltet smør
- 3/4 kopp granulert sukker
- 3/4 kopp godt pakket lyst brunt sukker
- 2 store egg
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 2 kopper hvetemel (målt opp og jevnet ut)
- 1 teskje salt
- 1 teskje bakepulver
- 4 unser hakkede valnøtter, pekannøtter eller mandler (ca. 1 kopp)
- 5 unser bittersøt sjokolade, grovhakket i biter
- 5 unser melkesjokolade, grovhakket i biter
- 5 unser hvitsjokolade, grovhakket i biter
Fremgangsmåte
- 1Bland smør og sukker i en bolle med en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig. Rør inn egg og vanilje.
- 2I en separat bolle, visp sammen mel, salt og bakepulver. På lav hastighet, tilsett melblandingen i smørblandingen i noen omganger, og skrap ned i bollen og på vispen mellom hver gang. Ikke overpisk. Rør inn valnøtter og de tre typene hakket sjokolade. Dekk bollen og sett den i kjøleskapet i minst 1 time for å stivne.
- 3Forvarm ovnen til 175°C. Legg bakepapir på tre stekebrett eller bruk non-stick bakepapir.
- 4Bruk en iskrem-skje eller en lett oppfylt spiseskje, og legg små hauger av den avkjølte kjeksdeigen med omtrent 5 cm mellomrom på de forberedte stekebrettene.
- 5Stek i 12 til 15 minutter, til bunnen er gyllenbrun og sjokoladen har smeltet. For myke kjeks, stek i den lavere delen av tidsintervallet, eller i den øvre delen for sprøere kjeks. Ta ut og la dem avkjøle helt på en rist. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 dager.