
Rons Triple Chocolate Chip Cookies
Lær hvordan du lager rons triple chocolate chip cookies, en rik og smakfull sjokoladekjeksoppskrift. Perfekt for sjokoladeelskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland smør og sukker i en bolle med en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig. Rør inn egg og vanilje.
- 22. I en separat bolle, visp sammen mel, salt og bakepulver. På lav hastighet, tilsett melblandingen i smørblandingen i noen omganger, og skrap ned i bollen og på vispen mellom hver gang. Ikke overpisk. Rør inn valnøtter og de tre typene hakket sjokolade. Dekk bollen og sett den i kjøleskapet i minst 1 time for å stivne.
- 33. Forvarm ovnen til 175°C. Legg bakepapir på tre stekebrett eller bruk non-stick bakepapir.
- 44. Bruk en iskrem-skje eller en lett oppfylt spiseskje, og legg små hauger av den avkjølte kjeksdeigen med omtrent 5 cm mellomrom på de forberedte stekebrettene.
- 55. Stek i 12 til 15 minutter, til bunnen er gyllenbrun og sjokoladen har smeltet. For myke kjeks, stek i den lavere delen av tidsintervallet, eller i den øvre delen for sprøere kjeks. Ta ut og la dem avkjøle helt på en rist. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 dager.