Rons Triple Chocolate Chip Cookies

Rons Triple Chocolate Chip Cookies

Lær hvordan du lager rons triple chocolate chip cookies, en rik og smakfull sjokoladekjeksoppskrift. Perfekt for sjokoladeelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 24
bakverk

Ingredienser

  • 1. 8 unser (2 staver) usaltet smør
  • 2. 3/4 kopp granulert sukker
  • 3. 3/4 kopp godt pakket lyst brunt sukker
  • 4. 2 store egg
  • 5. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 6. 2 kopper hvetemel (målt opp og jevnet ut)
  • 7. 1 teskje salt
  • 8. 1 teskje bakepulver
  • 9. 4 unser hakkede valnøtter, pekannøtter eller mandler (ca. 1 kopp)
  • 10. 5 unser bittersøt sjokolade, grovhakket i biter
  • 11. 5 unser melkesjokolade, grovhakket i biter
  • 12. 5 unser hvitsjokolade, grovhakket i biter

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland smør og sukker i en bolle med en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Pisk på middels hastighet til det er lyst og luftig. Rør inn egg og vanilje.
  2. 22. I en separat bolle, visp sammen mel, salt og bakepulver. På lav hastighet, tilsett melblandingen i smørblandingen i noen omganger, og skrap ned i bollen og på vispen mellom hver gang. Ikke overpisk. Rør inn valnøtter og de tre typene hakket sjokolade. Dekk bollen og sett den i kjøleskapet i minst 1 time for å stivne.
  3. 33. Forvarm ovnen til 175°C. Legg bakepapir på tre stekebrett eller bruk non-stick bakepapir.
  4. 44. Bruk en iskrem-skje eller en lett oppfylt spiseskje, og legg små hauger av den avkjølte kjeksdeigen med omtrent 5 cm mellomrom på de forberedte stekebrettene.
  5. 55. Stek i 12 til 15 minutter, til bunnen er gyllenbrun og sjokoladen har smeltet. For myke kjeks, stek i den lavere delen av tidsintervallet, eller i den øvre delen for sprøere kjeks. Ta ut og la dem avkjøle helt på en rist. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 dager.