
Red Velvet cupcakes
oppskrift på deilige red velvet cupcakes med kremostfrosting. perfekt som dessert eller til fest. lær hvordan du lager disse klassiske småkakene hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Til cupcakesene:
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 44. Sikt sammen mel, natron, salt og kakaopulver i en bolle og sett til side.
- 55. I en mikser utstyrt med flatpisker, bland olje, sukker og kulturmelk til det er godt blandet. Tilsett egg, matfarge, eddik, vanilje og vann, og bland godt.
- 66. Tilsett de tørre ingrediensene litt etter litt, og bland på lav hastighet, av og til skrap ned sidene av bollen, og bland til det akkurat er blandet. Pass på å ikke overblande, ellers blir røren seig.
- 77. Kle en 16-koppers muffinsform med papirformer, og fordel røren i formene. Stek ved 175 grader Celsius i 20 til 30 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. La avkjøle.
- 88. Til kremostglasuren:
- 99. Pisk smør og kremost sammen i en mikser utstyrt med flatpisker til det er kremet. Gradvis tilsett melis og skrap ned sidene av bollen etter behov. Tilsett vanilje og bland til det er godt blandet.
- 1010. Glasuren kan brukes med en gang, eller oppbevares i kjøleskapet i opptil en uke.
- 1111. Pynt de avkjølte cupcakes med kremostglasuren.