Red Velvet cupcakes

Red Velvet cupcakes

oppskrift på deilige red velvet cupcakes med kremostfrosting. perfekt som dessert eller til fest. lær hvordan du lager disse klassiske småkakene hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 15 1/2 unser hvetemel
  • 2. 1 1/4 teskjeer natron
  • 3. 1 1/4 teskjeer salt
  • 4. 1 1/4 teskjeer usøtet kakaopulver
  • 5. 1 1/2 kopper vegetabilsk olje
  • 6. 13 unser sukker
  • 7. 1 1/4 kopper kulturmelk
  • 8. 3 egg
  • 9. 2 spiseskjeer, pluss 2 teskjeer rød matfarge
  • 10. 1 1/4 teskjeer eddik (hvit eller eplecider kan begge brukes)
  • 11. 1 1/4 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 12. 1/8 kopp vann
  • 13. 1 1/2 pund kremost, romtemperert
  • 14. 1 pund smør, romtemperert
  • 15. 2 pund melis, siktet
  • 16. 1 spiseskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Til cupcakesene:
  3. 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  4. 44. Sikt sammen mel, natron, salt og kakaopulver i en bolle og sett til side.
  5. 55. I en mikser utstyrt med flatpisker, bland olje, sukker og kulturmelk til det er godt blandet. Tilsett egg, matfarge, eddik, vanilje og vann, og bland godt.
  6. 66. Tilsett de tørre ingrediensene litt etter litt, og bland på lav hastighet, av og til skrap ned sidene av bollen, og bland til det akkurat er blandet. Pass på å ikke overblande, ellers blir røren seig.
  7. 77. Kle en 16-koppers muffinsform med papirformer, og fordel røren i formene. Stek ved 175 grader Celsius i 20 til 30 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. La avkjøle.
  8. 88. Til kremostglasuren:
  9. 99. Pisk smør og kremost sammen i en mikser utstyrt med flatpisker til det er kremet. Gradvis tilsett melis og skrap ned sidene av bollen etter behov. Tilsett vanilje og bland til det er godt blandet.
  10. 1010. Glasuren kan brukes med en gang, eller oppbevares i kjøleskapet i opptil en uke.
  11. 1111. Pynt de avkjølte cupcakes med kremostglasuren.