
Sorte bønner og svinekoteletter
oppskrift på black beans and pork chops - en enkel og smakfull rett med svinekjøtt og svarte bønner. perfekt for en rask kveldsmiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 4 benfrie svinekoteletter
- 2. nykvernet svart pepper etter smak
- 3. 1 spiseskje olivenolje
- 4. 1 boks (425 g) svarte bønner med væske
- 5. 1 kopp salsa
- 6. 1 spiseskje hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Krydre svinekotelettene med pepper.
- 22. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok svinekotelettene i den varme oljen til de er brune, 3 til 5 minutter på hver side.
- 33. Hell bønner og salsa over svinekotelettene og krydre med koriander. Kok opp, reduser varmen til middels lav, dekk til stekepannen, og la det småkoke til svinekotelettene ikke lenger er rosa i midten, 20 til 35 minutter. En øyemålstermometer som settes inn i midten, bør vise 145 grader Fahrenheit (63 grader Celsius).