Sorte bønner og svinekoteletter

Sorte bønner og svinekoteletter

oppskrift på black beans and pork chops - en enkel og smakfull rett med svinekjøtt og svarte bønner. perfekt for en rask kveldsmiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 benfrie svinekoteletter
  • 2. nykvernet svart pepper etter smak
  • 3. 1 spiseskje olivenolje
  • 4. 1 boks (425 g) svarte bønner med væske
  • 5. 1 kopp salsa
  • 6. 1 spiseskje hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre svinekotelettene med pepper.
  2. 22. Varm opp olje i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok svinekotelettene i den varme oljen til de er brune, 3 til 5 minutter på hver side.
  3. 33. Hell bønner og salsa over svinekotelettene og krydre med koriander. Kok opp, reduser varmen til middels lav, dekk til stekepannen, og la det småkoke til svinekotelettene ikke lenger er rosa i midten, 20 til 35 minutter. En øyemålstermometer som settes inn i midten, bør vise 145 grader Fahrenheit (63 grader Celsius).