Sjokolade Scotcheroos

Sjokolade Scotcheroos

Lær hvordan du lager smakfulle chocolate scotcheroos med denne enkle oppskriften. Perfekt som søt avslutning på måltidet eller til kaffekosen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp Karo® Light Corn Syrup
  • 1 kopp sukker
  • 1 kopp kremet peanøttsmør
  • 6 kopper sprø risflak
  • 1 kopp semi-søt sjokoladebiter
  • 1 kopp smørscotch chips

Fremgangsmåte

  1. 1Kok mais sirup og sukker sammen i en stor kjele over middels varme, og rør for å løse opp sukkeret. Kok opp blandingen. Ta av varmen. Rør inn peanøttsmør; bland godt. Tilsett frokostblandingen; rør til den er jevnt dekket.
  2. 2Hell blandingen i en smurt 13x9-tommers form og trykk den ned.
  3. 3Smelt sjokolade og Smørscotch-chips sammen i en kjele over lav varme, og rør konstant. Fordel over frokostblandingen.
  4. 4La det avkjøle i minst 45 minutter, eller til det er fast. Skjær i barer.