
Sjokolade Scotcheroos
Lær hvordan du lager smakfulle chocolate scotcheroos med denne enkle oppskriften. Perfekt som søt avslutning på måltidet eller til kaffekosen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1 kopp Karo® Light Corn Syrup
- 1 kopp sukker
- 1 kopp kremet peanøttsmør
- 6 kopper sprø risflak
- 1 kopp semi-søt sjokoladebiter
- 1 kopp smørscotch chips
Fremgangsmåte
- 1Kok mais sirup og sukker sammen i en stor kjele over middels varme, og rør for å løse opp sukkeret. Kok opp blandingen. Ta av varmen. Rør inn peanøttsmør; bland godt. Tilsett frokostblandingen; rør til den er jevnt dekket.
- 2Hell blandingen i en smurt 13x9-tommers form og trykk den ned.
- 3Smelt sjokolade og Smørscotch-chips sammen i en kjele over lav varme, og rør konstant. Fordel over frokostblandingen.
- 4La det avkjøle i minst 45 minutter, eller til det er fast. Skjær i barer.