
Sitronkjølerkremkake
oppskriften på lemon cooler cream cake gir en frisk og kremet kake, perfekt for sommerens feiringer. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 (18,25 unser) pakke sitronkakemiks
- 1 kopp varmt vann
- 1 kopp kaldt vann
- 2 (3 unser) pakker sitrongele med smak
- 1 kopp melk
- 1 (3,4 unser) pakke instant vaniljepuddingmiks
- 1 (8 unser) beholder med frossen pisket krem, tint
Fremgangsmåte
- 1Forbered kaken og stek den i henhold til pakningsanvisningene i en 23x33 cm ildfast form. Med en gaffel, stikk hull over hele toppen av kaken.
- 2Bland 1 kopp varmt vann og 1 kopp kaldt vann med ett pakke sitrongelé. Rør til geléen er oppløst, og hell blandingen over kaken. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
- 3I en stor bolle, rør sammen melk, vaniljepuddingblanding og det resterende pakken med sitrongelé til pulveret er oppløst. Vend inn pisket krem og fordel blandingen over kaken. Sett i kjøleskapet til servering.