Sitronkjølerkremkake

Sitronkjølerkremkake

oppskriften på lemon cooler cream cake gir en frisk og kremet kake, perfekt for sommerens feiringer. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unser) pakke sitronkakemiks
  • 1 kopp varmt vann
  • 1 kopp kaldt vann
  • 2 (3 unser) pakker sitrongele med smak
  • 1 kopp melk
  • 1 (3,4 unser) pakke instant vaniljepuddingmiks
  • 1 (8 unser) beholder med frossen pisket krem, tint

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered kaken og stek den i henhold til pakningsanvisningene i en 23x33 cm ildfast form. Med en gaffel, stikk hull over hele toppen av kaken.
  2. 2Bland 1 kopp varmt vann og 1 kopp kaldt vann med ett pakke sitrongelé. Rør til geléen er oppløst, og hell blandingen over kaken. Sett i kjøleskapet til den er avkjølt.
  3. 3I en stor bolle, rør sammen melk, vaniljepuddingblanding og det resterende pakken med sitrongelé til pulveret er oppløst. Vend inn pisket krem og fordel blandingen over kaken. Sett i kjøleskapet til servering.