Raspberry Pi I

Raspberry Pi I

Lær hvordan du lager en deilig raspberry pie i med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens bær og søte fristelser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kvart ferske bringebær
  • 2. 1 ¼ kopper hvitt sukker
  • 3. 8 teskjeer maisstivelse
  • 4. 2 spiseskjeer hurtigkokende tapioka
  • 5. 6 spiseskjeer vann
  • 6. 4 spiseskjeer smør
  • 7. 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen bringebær, sukker, maisstivelse, fin tapioca og vann. Bland godt og la det stå mens du lager paideigen. (Se oppskrifter på dobbel bunn på denne siden hvis du ikke har en egen oppskrift).
  2. 22. Legg bærene i bunnen av paideigen, og legg fire smørklatter à en spiseskje på toppen. Legg på toppen av deigen og klem sammen kantene. Lag små snitt i deigen for å slippe ut damp.
  3. 33. Stek ved 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit) i 15 minutter. Senk temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 45 minutter.