Hello Fresh Mobile Banner
Kokoskake I

Kokoskake I

Lær hvordan du lager en deilig kokos-kake med denne enkle oppskriften. Perfekt til fest eller helgekos. Enkel å følge steg-for-steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unser) pakke hvit kakeblanding
  • 1 kopp rømme
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1 (14 unser) pakke med flaket kokosnøtt
  • 1 (8 unser) beholder med tintet, frossent pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered kakeblandingen i henhold til pakningsanvisningene for en to-lags kake. Når kaken er avkjølt, del lagene med en tråd for å lage fire lag.
  2. 2Bland sammen rømme, sukker og alt unntatt en del av kokosnøtten (noe bør settes til side til pynt). Sett til side én kopp av denne blandingen. Fordel resten mellom lagene av kaken.
  3. 3Bland sammen pisket krem og den reserverte rømmeblandingen. Bruk dette til å dekke kaken. Rist resten av kokosnøtten og strø den over den pyntede kaken. Oppbevar i kjøleskapet i tre dager før du skjærer i den. Jo lenger den står i kjøleskapet, desto bedre blir den!