
Hjemmelaget kyllingsuppe
oppskrift på en enkel og velsmakende hjemmelaget kyllingsuppe, perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager den fra bunnen av.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hel kylling (ca. 1,4 kg)
- 4 gulrøtter, delt i to
- 4 stilker selleri, delt i to
- 1 stor løk, delt i to
- vann til å dekke
- salt og pepper etter smak
- 1 teskje kyllingbuljonggranulat (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Legg kyllingen, gulrøttene, sellerien og løken i en stor kjele og dekk med kaldt vann. Varm opp og la det småkoke, uten lokk, til kyllingkjøttet faller av beina (fjern skum jevnlig).
- 2Ta alt ut av kjelen. Sil kraften. Riv kjøttet av beina og hakk gulrøttene, sellerien og løken. Krydre kraften med salt, pepper og kyllingbuljong etter smak, hvis ønskelig.
- 3Sett kylling, gulrøtter, selleri og løk tilbake i kjelen, rør sammen, og server.