
Zippy Beef Casserole
oppskrift på zippy beef casserole - en rask og smakfull kjøttgryte perfekt for travle hverdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp ukokt makaroni av typen elbow
- 450 gram kjøttdeig av storfe
- 1 boks (ca. 300 gram) kremet soppsuppe (condensed cream of mushroom soup)
- 3/4 kopp melk
- 2/3 kopp ketchup
- 1/2 kopp revet Cheddar-ost
- 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 1 kopp tørket, finhakket løk
- 1 teskje salt, eller etter smak
- 1 kopp knuste potetgull
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta, og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 2Stek kjøttdeigen i en stekepanne over middels varme, og rør til den er jevnt brunet; sil av overflødig fett. Rør inn kokt makaroni, hermetikk-suppe, melk og ketchup til det er godt blandet. Bland inn cheddarost, grønn paprika og finhakket løk. Krydre med salt, og hell blandingen i en ildfast form på 2 liter.
- 3Dekk formen med lokk eller aluminiumsfolie, og stek i 40 minutter i den forvarmede ovnen. Fjern lokket, strø over potetgull, og stek i ytterligere 5 til 10 minutter, til chipsene er gylne og sprø.