
Arugulasalat med olivenolje, sitron og parmesanost
En frisk og enkel oppskrift på ruccolasalat med olivenolje, sitron og parmesan. Perfekt som forrett eller lett kveldsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 buntinger ruccola, vasket, tørket og revet
- 2. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 3. 1/2 sitron, presset
- 4. Salt og nykvernet svart pepper
- 5. En bit Parmigiano-Reggiano
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en serveringsskål, drypp ruccolaen med oljen, klem over sitronsaften, og strø over salt og pepper. Vend godt sammen og smak til med krydder. Bruk en ostehøvel til å skjære tynne skiver av Parmigiano over toppen.