Hello Fresh Mobile Banner
Arugulasalat med olivenolje, sitron og parmesanost

Arugulasalat med olivenolje, sitron og parmesanost

En frisk og enkel oppskrift på ruccolasalat med olivenolje, sitron og parmesan. Perfekt som forrett eller lett kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 buntinger ruccola, vasket, tørket og revet
  • 2. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1/2 sitron, presset
  • 4. Salt og nykvernet svart pepper
  • 5. En bit Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I en serveringsskål, drypp ruccolaen med oljen, klem over sitronsaften, og strø over salt og pepper. Vend godt sammen og smak til med krydder. Bruk en ostehøvel til å skjære tynne skiver av Parmigiano over toppen.