Flo Brakers tropiske nattbrødskaker

Flo Brakers tropiske nattbrødskaker

oppskriften på flo brakers tropiske kveldsbrownies er perfekt for en sommerlig dessert med eksotiske smaker. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 10 spiseskjeer (1 1/4 staver) usaltet smør
  • 2. 2 unser El Rey Gran Saman mørk sjokolade (70 prosent kakao) eller Scharffen Berger mørk sjokolade (70 prosent kakao), finhakket
  • 3. 3 unser El Rey Bucare mørk sjokolade (58,5 prosent kakao), finhakket
  • 4. 1 kopp lettpakket lyst brunt sukker
  • 5. 1/2 kopp sukker med korn
  • 6. 3 egg, lett pisket
  • 7. 1 spiseskje mørk rom
  • 8. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 9. 1/2 kopp pluss 1 spiseskje usiktet hvetemel
  • 10. 1/4 teskje salt
  • 11. 1/4 kopp usøtet medium flaket kokos eller 1 kopp fersk kokos, revet på middels side av et rivjern
  • 12. 1/2 kopp (1 1/2 unser) usaltet, ristet cashewnøtter, grovhakket
  • 13. 1/4 kopp finhakkede kakaonibs

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser en rist i den nederste tredelen av ovnen og forvarm til 175 grader Celsius.
  2. 22. I en liten kjele over svak varme, smelt smøret sammen med sjokoladen. Ta av varmen og rør inn begge sukkersortene. Hell over i en stor bakebolle og la det avkjøle i omtrent 5 minutter.
  3. 33. Tilsett eggene, rom og vanilje, og rør forsiktig til det er godt blandet. Rør inn melet og saltet, deretter kokos, cashewnøtter og kakaonibs.
  4. 44. Fordel røren i en smurt 23 x 23 cm stor bakeform. Stek i 22 minutter. La det avkjøle grundig før du skjærer i 16 firkanter, hver ca. 5,7 x 5,7 cm.