
Zucchini-ribbonsalat
oppskrift på zucchini ribbon salat, en lett og sunn forrett perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pund squash, trimmet
- 2. 1 teskje kosher-salt
- 3. 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 4. 2 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft
- 5. 2 teskjeer fullkorns sennep
- 6. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 7. 1/2 liten rødløk, tynne skiver
- 8. 1 kopp frisée, revet i biter
- 9. 1/3 kopp tynne skiver av reddiker
- 10. 1/3 kopp hakkede, ristet mandler
- 11. 1/3 kopp ferske basilikumblader, chiffonade-snittet
- 12. 1 unse Manchego-ost, skivet
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Skjær zucchinien i lange, brede bånd med en grønnsaksskreller eller mandolin, og vend på squashen om nødvendig for å gjøre skivene tynnere. Kast kjernene i midten. Legg zucchinien i en sil som står i en bolle, strø over salt, vend godt og la renne av i 30 minutter. Kast væsken.
- 33. Visp sammen olivenolje, sitronsaft, sennep og pepper i en serveringsskål. Tilsett zucchini, løk, frisée og reddiker. Vend forsiktig for å blande. Strø over mandler, basilikum og Manchego-ost, og server. Kan oppbevares, dekket, i kjøleskapet i opptil 3 dager.