
Fylte Piquillo-pepper med chorizo og Manchego
oppskrift på fylte piquillo-pepper med chorizo og manchego, perfekt som forrett eller tapas. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Ekstra jomfru olivenolje
- 2. 1/2 liten løk, finhakket
- 3. Kosher-salt
- 4. En klype knuste rød pepperflak
- 5. 1 hvitløksfedd, knust og finhakket
- 6. 1/4 pund chorizo, uten skinn og finhakket
- 7. 1/2 kopp brødsmuler
- 8. 1/2 kopp revet moden Manchego-ost
- 9. 1/2 bunt italiensk persille, blader finhakket
- 10. 1 (280 gram) glass piquillo-pepper, avrent og tørket
- 11. 2 kopper vasket babyruccola
- 12. 1/4 kopp skivede mandler, ristet
- 13. 2 vårløk, hvite og grønne deler, kuttet veldig tynt på skrå
- 14. Sherryeddik
- 15. En god, fyldig ekstra jomfru olivenolje til finishing (høy kvalitet)
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Smør en stekepanne med olivenolje over middels varme. Tilsett løk, krydre med salt etter smak, og ha i knust rød pepper. Stek løken til den er myk og svært aromatisk, ca. 4 til 5 minutter. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 2 til 3 minutter. Rør inn chorizo og kok i 2 til 3 minutter. Slå av varmen og rør inn brødsmuler. La blandingen avkjøle. Når den er avkjølt, tilsett Manchego og persille. Smak til og juster krydderet om nødvendig.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 44. Fyll paprikaene med fyllet og legg dem på et stekebrett. Hvis det er igjen fyll, trykk litt på toppen av hver paprika. Sett paprikaene i ovnen for å varme gjennom, ca. 8 minutter.
- 55. Mens paprikaene er i ovnen, bland ruccola, mandler og vårløk i en stor bolle. Dress salaten med sherryeddik, en god mengde finishing olje og salt etter smak. Sjekk krydderet og fordel salaten på 4 serveringsfat.
- 66. Ta paprikaene ut av ovnen og plasser 2 paprika på hver salat. Server mens paprikaene er varme.