Jordbærfrysegelé

Jordbærfrysegelé

Lær hvordan du lager smakfull jordbærfrossetøy med denne enkle oppskriften. Perfekt til sommerens frokoster og desserter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 pund jordbær, fjernet stilker
  • 2. 11 1/2 unser sukker
  • 3. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 4. 1,59 unser pakke med frysegelé-fruktpektin

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg alle ingrediensene i en food processor og kjør til de er most, ca. 10 til 12 pulser. Sørg for at det fortsatt er små biter og ikke helt glatt.
  2. 22. Fordel jordbærblandingen i fem plastbeholdere med lokk (8 unser). La stå i romtemperatur i 30 minutter. Oppbevar i fryseren i opptil ett år, eller i kjøleskapet i opptil en uke.