
Mediterranean Bruschetta
oppskrift på delicious mediterranean bruschetta, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage med friske ingredienser og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 (1-punds) ciabattabolle, skåret i 1-tommers tykke skiver
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 (15-unse) beholder med hel melkricotta
- 2 store, frøete og terningkuttede tomater
- 2 spiseskjeer finhakkede kalamataoliven
- 3 spiseskjeer ferskhakkede basilikablad, pluss hele blader til pynt
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 1/2 sitron
- 1 teskje tørket oregano
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels høy varme.
- 2Drypp olivenolje over brødet og legg det på den forvarmede grillen. Grill til det er gyllent, ca. 2 til 3 minutter på hver side.
- 3I en middels stor bolle, bland ricotta, tomater, oliven, basilikum, salt og pepper.
- 4Press sitronsaft over brødet. Strø oregano, salt og pepper over brødet etter smak.
- 5Legg ricottablandingen på det grillede brødet, pynt med basilikumblader, og server.




