Mediterranean Bruschetta

Mediterranean Bruschetta

oppskrift på delicious mediterranean bruschetta, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage med friske ingredienser og god smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 (1-punds) ciabattabolle, skåret i 1-tommers tykke skiver
  • 1/4 kopp olivenolje
  • 1 (15-unse) beholder med hel melkricotta
  • 2 store, frøete og terningkuttede tomater
  • 2 spiseskjeer finhakkede kalamataoliven
  • 3 spiseskjeer ferskhakkede basilikablad, pluss hele blader til pynt
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 sitron
  • 1 teskje tørket oregano

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels høy varme.
  2. 2Drypp olivenolje over brødet og legg det på den forvarmede grillen. Grill til det er gyllent, ca. 2 til 3 minutter på hver side.
  3. 3I en middels stor bolle, bland ricotta, tomater, oliven, basilikum, salt og pepper.
  4. 4Press sitronsaft over brødet. Strø oregano, salt og pepper over brødet etter smak.
  5. 5Legg ricottablandingen på det grillede brødet, pynt med basilikumblader, og server.