Jamaicansk Jerk Tørr Rubb

Jamaicansk Jerk Tørr Rubb

Prøv vår deilige oppskrift på Jamaican Jerk Dry Rub, en smaksrik krydderblanding perfekt for grilling av kjøtt og fisk. Enkel å lage og full av karibisk smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 1/2 kopper allehånde
  • 2. 8 kopper salt
  • 3. 5 1/2 kopper hvitløkspulver
  • 4. 4 kopper hvitt sukker
  • 5. 1 kopp chipotle chilipulver
  • 6. 1/2 kopp malt nellik
  • 7. 2 kopper tørkede timianblader
  • 8. 2 kopper malt svart pepper
  • 9. 4 kopper cayennepepper
  • 10. 1 kopp malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser allehånde, salt, hvitløkspulver, sukker, chipotlepulver, nellik, timian, svart pepper, cayennepepper og kanel i en veldig stor bolle. Bland sammen til det er godt blandet. Oppbevar i lufttette beholdere. 2. For å bruke, gni krydderblandingen på kjøttet du velger, ca. 1 1/2 teskjeer per porsjon. For best resultat, marinér i minst en time for å la smakene fra krydderblandingen trenge inn i kjøttet.