
Jamaicansk Jerk Tørr Rubb
Prøv vår deilige oppskrift på Jamaican Jerk Dry Rub, en smaksrik krydderblanding perfekt for grilling av kjøtt og fisk. Enkel å lage og full av karibisk smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 1/2 kopper allehånde
- 2. 8 kopper salt
- 3. 5 1/2 kopper hvitløkspulver
- 4. 4 kopper hvitt sukker
- 5. 1 kopp chipotle chilipulver
- 6. 1/2 kopp malt nellik
- 7. 2 kopper tørkede timianblader
- 8. 2 kopper malt svart pepper
- 9. 4 kopper cayennepepper
- 10. 1 kopp malt kanel
Fremgangsmåte
- 11. Plasser allehånde, salt, hvitløkspulver, sukker, chipotlepulver, nellik, timian, svart pepper, cayennepepper og kanel i en veldig stor bolle. Bland sammen til det er godt blandet. Oppbevar i lufttette beholdere. 2. For å bruke, gni krydderblandingen på kjøttet du velger, ca. 1 1/2 teskjeer per porsjon. For best resultat, marinér i minst en time for å la smakene fra krydderblandingen trenge inn i kjøttet.