
Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig
Lær hvordan du lager en saftig cheeseburger meatloaf med enkle steg. Perfekt for en smakfull hovedrett som hele familien vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, brødsmuler, løk, egg, salt og pepper, og rør godt.
- 3 Form kjøttblandingen til en rektangulær leiv på ca. 35 x 45 cm på et ark med bakepapir.
- 4 Fordel osten jevnt over kjøttet, og la det være en 2 cm bred border rundt kantene.
- 5 Rull sammen som en rull, slik at fyllet blir innelukket, og dann en pinwheel-lignende brød.
- 6 Trykk kjøttet inn på begge ender for å forsegle osten.
- 7 Legg det i en ildfast form på ca. 25 x 38 cm.
- 83. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til den indre temperaturen når 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).