Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig

Cheeseburger-klassiker med kjøttdeig

Lær hvordan du lager en saftig cheeseburger meatloaf med enkle steg. Perfekt for en smakfull hovedrett som hele familien vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 3/4 kopp ferske brødsmuler
  • 3. 1/2 kopp finhakket løk
  • 4. 2 egg, pisket
  • 5. 1 1/2 teskjeer salt
  • 6. 1 1/2 teskjeer malt svart pepper
  • 7. 3 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen storfekjøtt, brødsmuler, løk, egg, salt og pepper, og rør godt.
  3. 3 Form kjøttblandingen til en rektangulær leiv på ca. 35 x 45 cm på et ark med bakepapir.
  4. 4 Fordel osten jevnt over kjøttet, og la det være en 2 cm bred border rundt kantene.
  5. 5 Rull sammen som en rull, slik at fyllet blir innelukket, og dann en pinwheel-lignende brød.
  6. 6 Trykk kjøttet inn på begge ender for å forsegle osten.
  7. 7 Legg det i en ildfast form på ca. 25 x 38 cm.
  8. 83. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time, eller til den indre temperaturen når 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit).