
Buckeye Balls II
Oppdag oppskriften på Buckeye Balls II – perfekte småkaker for enhver anledning. En enkel, smakfull dessert som alle vil elske. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper kremet peanøttsmør
- 2. 1/2 kopp smør, myknet
- 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 4 kopper siktet melis
- 5. 6 unser semi-søt sjokoladechips
- 6. 2 spiseskjeer kortning
Fremgangsmåte
- 11. Dekk en bakeplate med bakepapir; sett til side.
- 22. I en middels stor bolle, bland peanøttsmør, smør, vanilje og melis med hendene til en jevn, fast deig. Form deigen til kuler ved å bruke 2 teskjeer av deigen for hver kule. Plasser dem på den forberedte platen, og sett dem i kjøleskapet.
- 33. Smelt fett og sjokolade sammen i en metallbolle over en kjele med lett småkokende vann. Rør av og til til det er glatt, og fjern fra varmen.
- 44. Ta kulene ut av kjøleskapet. Sett en trepinne inn i en kule, og dypp den i den smeltede sjokoladen. Legg kulen tilbake på bakepapiret med sjokoladesiden ned, og fjern trepinnen. Gjenta med resten av kulene. Sett dem i kjøleskapet i 30 minutter for å stivne.