Bakt spaghetti I

Bakt spaghetti I

Oppdag en enkel oppskrift på bakt spaghetti, perfekt for en smakfull og mettende middag. Rask å lage og full av deilige smaker. Perfekt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser spaghetti
  • 2. 1 kopp hakket løk
  • 3. 1 kopp hakkede grønne paprika
  • 4. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 5. 1 (16 unser) boks hakkede tomater
  • 6. 1 (4,5 unser) boks sopp, drenert
  • 7. 1 teskje tørket oregano
  • 8. 2 kopper revet mild Cheddar-ost
  • 9. 1 (10,75 unser) boks kondensert soppsuppe
  • 10. 1/4 kopp vann
  • 11. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett spaghetti, og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente. Sil av vannet, og sett til side.
  2. 22. I en stor stekepanne over middels høy varme, surre løk, grønne paprika og kjøttdeig. Når kjøttet er brunt og løk og paprika er myke, tilsett tomater, sopp og oregano. La det småkoke uten lokk i 10 minutter.
  3. 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm. Legg halvparten av den kokte pastaen i den forberedte formen. Topp med halvparten av kjøttblandingen. Strø over 1 kopp mild cheddarost. Gjenta lagene. I en middels stor bolle, bland sammen soppsuppen og vannet til en jevn røre; hell den over gratengen. Strø over parmesanost.
  4. 44. Stek i forvarmet ovn i 30 til 35 minutter. La den stå i 10 minutter før servering.