
Havregrynschokolademuffins
Lettlagte havremuffins med sjokoladebiter som passer perfekt til frokost eller som snacks. En velsmakende oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland havregryn og melk, og la det stå i 15 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør hver kopp i en muffinsform med 12 former.
- 22. Rør inn egg, olje, ½ kopp av det brune sukkeret, sjokoladeknapper og ½ kopp av pecanene i havregrynsblandingen.
- 33. Bland mel, bakepulver og salt. Tilsett havregrynsblandingen i melblandingen, og rør forsiktig til det akkurat er fuktig. Fyll hver kopp i muffinsformen to tredjedeler full. Strø resten av det brune sukkeret og pecanene over.
- 44. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 20 til 25 minutter.