
Enchiladas Suizas
Lær å lage deilige Enchiladas Suizas med kremet saus og ost. Perfekt for en smakfull middag eller fest. Enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forbered salsa verde: Smelt smør i en kjele over middels varme. Surr løk til den er myk. Rør inn melet. Tilsett buljongen, deretter chiles, hvitløk, salt og spisskummen. La det småkoke i omtrent 15 minutter for å blande smakene, og sett deretter til side. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en tykk stekepanne, lett stek tortillalefser i litt olje, vær forsiktig så de ikke blir for sprø til å rulles. Bland ostene og sett til side 1/2 kopp til topping. Dypp hver tortilla i salsa verde (begge sider). Legg 2 store spiseskjeer kylling og omtrent 2 spiseskjeer ost midt på hver; rull sammen og legg med skjøten ned i en liten ildfast form.
- 33. Etter at alle de rullede tortillaene er i formen, øs over ekstra salsa verde og dekk jevnt med tykk krem. Strø over resten av osten (1/2 kopp) og de grønne løkene.
- 44. Stek uten lokk i den forvarmede ovnen i 20 minutter. Server umiddelbart, pyntet med oliven, cherrytomater, og med ekstra salsa på siden.