
Brioche French Toast med karamelliserte ferskener
oppskrift på luksuriøs brioche french toast servert med søte karamelliserte ferskener. perfekt for en helgefrokost eller brunch. enkel å lage og utrolig smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 16 oz. ferske, skivede ferske fersken eller én 16-oz. pakke frosne, skivede fersken
- 1/2 kopp sukker
- 1 ss mandelessens
- 6 ss usaltet smør, delt opp, pluss 2 ss
- 3 egg
- 1 kopp melk
- 1 ts malt kanel
- 6 muffinsstore brioche, delt i to på langs
- 1/2 kopp skivede mandler, ristet (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. I en 9x13-tommers bakeform, kombiner ferske nektariner, sukker, mandelessens og seks spiseskjeer smør. Stek i 15-20 minutter, eller til nektariner er lett brune. Legg de resterende to spiseskjeene med smør i en 4x6-tommers non-stick brødform og sett den i ovnen i 10 minutter.
- 2I en lav bolle, visp sammen egg, melk og kanel. Dypp brioche-halvdelene i eggeblandingen og legg dem med snittflaten ned i den oppvarmede bakeformen. Stek i 7-10 minutter, eller til de er ristet på undersiden. Plasser briocheene på et fat, med den ristet siden opp, og topp med karamelliserte nektariner. Strø over ristede mandler, hvis ønskelig.