Coleslaw
lær hvordan du lager en deilig coleslaw med vår enkle oppskrift. perfekt som tilbehør til grillmat eller som en frisk salat. steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 hode grønnkål, tynne skiver
- 2. 1/2 hode rødkål, tynne skiver
- 3. 1 gulrot, tynne skiver
- 4. 1/2 kopp kulturmelk
- 5. 2 væskeons naturell yoghurt
- 6. 2 væskeons majones
- 7. 1 spiseskje sylteagurkjuice
- 8. 1 teskje tørket sennep
- 9. 1 spiseskje gressløk, hakket
- 10. Koshersalt, etter behov
- 11. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Gni kålen med rikelig salt og la den renne av i en sil i 3 timer. Skyll grundig og tørk.
- 33. Bland alle ingrediensene unntatt kål og gulrot i en egen bolle. Visp for å blande jevnt. Vend kålen og gulroten i dressingen.
- 44. Porsjoner: Forberedelsestid: 3 timer og 30 minutter Vanskelighetsgrad: enkel