Roastbiff med saus

Roastbiff med saus

Lær hvordan du lager perfekt roast beef med en deilig gravy. En enkel oppskrift for en saftig hovedrett som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (1,36 kg) benfri storfe chuck roast
  • 2. 2 (305 g) bokser kondensert kremet soppsuppe, ufortynnet
  • 3. 1 (397 g) boks storfefond
  • 4. 1/3 kopp tørr sherry
  • 5. 1 pose løksuppeblanding

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt chuck roast i to deler; legg dem i en slow cooker. Bland kremet soppsuppe, storfekraft, sherry og suppeblanding i en bolle; hell det over kjøttet.
  2. 22. Dekk til og kok på lav varme til kjøttet er mørt, i 8 til 9 timer.