
Roastbiff med saus
Lær hvordan du lager perfekt roast beef med en deilig gravy. En enkel oppskrift for en saftig hovedrett som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (1,36 kg) benfri storfe chuck roast
- 2. 2 (305 g) bokser kondensert kremet soppsuppe, ufortynnet
- 3. 1 (397 g) boks storfefond
- 4. 1/3 kopp tørr sherry
- 5. 1 pose løksuppeblanding
Fremgangsmåte
- 11. Kutt chuck roast i to deler; legg dem i en slow cooker. Bland kremet soppsuppe, storfekraft, sherry og suppeblanding i en bolle; hell det over kjøttet.
- 22. Dekk til og kok på lav varme til kjøttet er mørt, i 8 til 9 timer.