
Sjokolade- og peppermyntekaramelliskiver med iskrem
oppskrift på deilige sjokolade- og mynte-candy iskremen sandwiches, perfekte for sommerdager eller festlige anledninger. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pint superpremium vaniljeis, lett myknet
- 2. 1/4 teskje ren peppermynteekstrakt
- 3. 1 kopp finhakkede peppermyntekarameller (1/4 pund)
- 4. 16 sjokoladekjeks, for eksempel Nabisco Famous
- 5. Spesialutstyr: en 1/4-kopp iskrem-skje
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen iskrem (reservere i en pint-beholder), ekstrakt og 1/2 kopp knust godteri i en bolle til det er godt blandet. Overfør blandingen til en pint-beholder og frys til den er akkurat fast nok til å skje, ca. 1 time. Arbeid veldig raskt, og legg iskremen på de flate sidene av 8 kjeks (1 skje per kjeks), og legg deretter de resterende 8 kjeks oppå, med de flate sidene ned. Pakk hver sandwich inn i plastfolie hver for seg og frys til den er fast, ca. 1 time. Pakk ut sandwichene og rull kantene i resten av 1/2 kopp knust godteri. Pakk inn igjen og frys til den er fast, ca. 1 time.
- 22. Rør sammen iskrem (reservere i en pint-beholder), ekstrakt og 1/2 kopp knust godteri i en bolle til det er godt blandet.
- 33. Overfør blandingen til en pint-beholder og frys til den er akkurat fast nok til å skje, ca. 1 time.
- 44. Arbeid veldig raskt, og legg iskremen på de flate sidene av 8 kjeks (1 skje per kjeks), og legg deretter de resterende 8 kjeks oppå, med de flate sidene ned. Pakk hver sandwich inn i plastfolie hver for seg og frys til den er fast, ca. 1 time. Pakk ut sandwichene og rull kantene i resten av 1/2 kopp knust godteri. Pakk inn igjen og frys til den er fast, ca. 1 time.