Sjokolade- og peppermyntekaramelliskiver med iskrem

Sjokolade- og peppermyntekaramelliskiver med iskrem

oppskrift på deilige sjokolade- og mynte-candy iskremen sandwiches, perfekte for sommerdager eller festlige anledninger. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pint superpremium vaniljeis, lett myknet
  • 2. 1/4 teskje ren peppermynteekstrakt
  • 3. 1 kopp finhakkede peppermyntekarameller (1/4 pund)
  • 4. 16 sjokoladekjeks, for eksempel Nabisco Famous
  • 5. Spesialutstyr: en 1/4-kopp iskrem-skje

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen iskrem (reservere i en pint-beholder), ekstrakt og 1/2 kopp knust godteri i en bolle til det er godt blandet. Overfør blandingen til en pint-beholder og frys til den er akkurat fast nok til å skje, ca. 1 time. Arbeid veldig raskt, og legg iskremen på de flate sidene av 8 kjeks (1 skje per kjeks), og legg deretter de resterende 8 kjeks oppå, med de flate sidene ned. Pakk hver sandwich inn i plastfolie hver for seg og frys til den er fast, ca. 1 time. Pakk ut sandwichene og rull kantene i resten av 1/2 kopp knust godteri. Pakk inn igjen og frys til den er fast, ca. 1 time.
  2. 22. Rør sammen iskrem (reservere i en pint-beholder), ekstrakt og 1/2 kopp knust godteri i en bolle til det er godt blandet.
  3. 33. Overfør blandingen til en pint-beholder og frys til den er akkurat fast nok til å skje, ca. 1 time.
  4. 44. Arbeid veldig raskt, og legg iskremen på de flate sidene av 8 kjeks (1 skje per kjeks), og legg deretter de resterende 8 kjeks oppå, med de flate sidene ned. Pakk hver sandwich inn i plastfolie hver for seg og frys til den er fast, ca. 1 time. Pakk ut sandwichene og rull kantene i resten av 1/2 kopp knust godteri. Pakk inn igjen og frys til den er fast, ca. 1 time.