Sjokoladetofu-moussepai

Sjokoladetofu-moussepai

Lær hvordan du lager en kremet sjokoladetofo mousse pai. En enkel oppskrift som passer perfekt som dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (340 g) semisøte sjokoladeknapper
  • 1 pakke (340 g) silken fast tofu
  • En skvett vaniljeekstrakt
  • 2 eggehviter*
  • Forberedt sjokoladekakebunn (anbefalt: Oreo) eller grahamkjeksbunn
  • Pisket krem eller bringebærsaus, til servering.

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt sjokoladen over lav varme, og rør ofte. Kjør tofu i en food processor. Tilsett vanilje og den smeltede sjokoladen, og kjør igjen, av og til med en slikkepott for å skrape ned sidene av bollen.
  2. 2Pisk eggehvitene til myke topper. Ha tofukremen i en bolle og vend forsiktig inn eggehvitene med en slikkepott. Fordel fyllet i paibunnen og sett den i kjøleskapet i flere timer før servering.
  3. 3Server med litt pisket krem eller bringebærsaus (eller bare tynnet bringebærsyltetøy med litt vann og sitronsaft). Ikke si tofu, si terrific.
  4. 4*ADVARSEL MOT RÅEGG
  5. 5Food Network Kitchens anbefaler forsiktighet ved inntak av rå og lettkokte egg på grunn av den lille risikoen for Salmonella eller annen matforgiftning. For å redusere denne risikoen, anbefaler vi at du bruker kun ferske, riktig oppbevarte, rene egg av klasse A eller AA med intakte skaller, og unngår kontakt mellom eggeplommer eller eggehvite og skallet.