Hello Fresh Mobile Banner
Fersk tunfisk-sandwich

Fersk tunfisk-sandwich

oppskrift på en deilig og frisk tunfisk sandwich. perfekt for lunsj eller en lett middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp rød løk, tynne skiver
  • 2. 2 ts olivenolje
  • 3. 1 ss fennikelfrø
  • 4. 1 kopp hvitvin*
  • 5. 450 g rødkål, kjernet og tynne skiver
  • 6. 225 g deli-stil surkål
  • 7. 1/2 kopp riseddik
  • 8. 1 1/2 ss kosher-salt
  • 9. 1 ss wasabipasta
  • 10. 115 g naturell, fettfri yoghurt
  • 11. 115 g geitost
  • 12. 450 g høykvalitets tunfisksteak (en enkelt bit, uten blodlinjer)
  • 13. 1/4 kopp svarte pepperkorn, knuste
  • 14. 1 ss kosher-salt
  • 15. 2 ts safflorolje (eller rapsolje)
  • 16. 8 skiver rugbrød

Fremgangsmåte

  1. 11. For kraut, sauté løk i olje til den er gjennomsiktig. Tilsett fennikelfrø og vin. Varm opp til det koker ned til halvparten. Tilsett kål, surkål, eddik og salt. Dekk til; kok i 20 minutter. Fjern lokket; kok i ytterligere 20 minutter, rør ofte. For dressingen, bland wasabipasta med yoghurt; tilsett ost. Rull tunfisk i pepperkorn, pakk inn i plastfolie og sett i kjøleskapet i 1 time. Krydre tunfisken med salt. Varm opp en stekepanne til den begynner å ryke, og tilsett olje. Brun tunfisken på alle sider; la den hvile i 15 minutter; skjær i tynne skiver. Rist brød, smør på dressingen, og legg på surkål og tunfisk. Topp med en annen skive brød.
  2. 22. For kraut, sauté løk i olje til den er gjennomsiktig. Tilsett fennikelfrø og vin. Varm opp til det koker ned til halvparten. Tilsett kål, surkål, eddik og salt. Dekk til; kok i 20 minutter. Fjern lokket; kok i ytterligere 20 minutter, rør ofte. For dressingen, bland wasabipasta med yoghurt; tilsett ost. Rull tunfisk i pepperkorn, pakk inn i plastfolie og sett i kjøleskapet i 1 time. Krydre tunfisken med salt. Varm opp en stekepanne til den begynner å ryke, og tilsett olje. Brun tunfisken på alle sider; la den hvile i 15 minutter; skjær i tynne skiver. Rist brød, smør på dressingen, og legg på surkål og tunfisk. Topp med en annen skive brød.
  3. 33. *Uten alkohol: Utelat vin; øk eddiken til 1 kopp.
  4. 44. *Uten alkohol: Utelat vin; øk eddiken til 1 kopp.