Utrolig squashgrateng
oppskrift på en utrolig squashgrateng som er perfekt til middagen. enkel å lage og full av smak. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 teskjeer vegetabilsk olje
- 2. 3 gul squash med buet hals, i terninger
- 3. 1/2 søt gul løk, i terninger
- 4. 2 spiseskjeer vann, eller etter behov
- 5. 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe med krem
- 6. 1 (8 unser) beger rømme
- 7. 1/2 kopp revet Cheddar-ost (valgfritt)
- 8. 1/2 (6 unser) eske tørr brødsmulefyll
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form.
- 22. Varm opp olje i en stekepanne over middels varme; kok opp og rør inn squash og løk til de er møre, ca. 8 til 10 minutter. Tilsett vann og la det småkoke for å myke opp squashen, 2 til 4 minutter. Rør inn kyllingsuppe, rømme og cheddarost i squashblandingen; bland godt.
- 33. Hell squashblandingen over i den forberedte ildfaste formen; topp med stuffingblanding.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til osten bobler og stuffing er gyllenbrun, ca. 30 minutter.