Langtidskokt spinatsaus med marinara
oppskrift på en enkel og smakfull spinat marinara saus laget i slow cooker. perfekt for raske middager og sunn mat, klar på minimal tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp olivenolje
- 2. 1 løk, hakket
- 3. 5 hvitløksfedd, finhakket
- 4. 1/3 kopp revet gulrot
- 5. 1 (10 unser) pakke frossen hakket spinat, tint og godt drenert
- 6. 2 2/3 (6 unser) bokser med tomatpuré
- 7. 1 (4,5 unser) boks med skivede sopp, drenert
- 8. 2 spiseskjeer salt
- 9. 2 spiseskjeer tørket oregano
- 10. 2 spiseskjeer tørket basilikum
- 11. 2 1/2 spiseskjeer knust rød pepper
- 12. 2 laurbærblad
- 13. 1 (28 unser) boks med skrelte og knuste tomater, med væske
Fremgangsmåte
- 11. I en 5-liters slow cooker, kombiner olivenolje, løk, hvitløk, gulrot, spinat, tomatpuré, sopp, salt, oregano, basilikum, knust rød pepper, laurbærblad og tomater.
- 22. Dekk til og kok på høy varme i 4 timer. Rør om, reduser varmen til lav og kok i ytterligere 1 til 2 timer.