Makaroner og tomater
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull macaroni and tomatoes. Perfekt for en rask middag med få ingredienser og mye smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke makaroni (8 unser)
- 2. 1 spiseskje smør
- 3. 1 teskje baconfett
- 4. 1 boks (8 unser) tomatsaus
- 5. 1 boks (14,5 unser) hakkede hermetiske tomater med juice
- 6. 1/2 teskje hvitt sukker
- 7. salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Fyll en stor kjele med lettsaltet vann og kok opp over høy varme. Når vannet koker, rør inn makaroni, og la det koke opp igjen. Kok pastaen uten lokk, av og til omrøring, til den er gjennomkokt, men fortsatt har litt motstand når du biter i den, ca. 8 minutter. Sil av vannet i en dørslag som er plassert i vasken.
- 22. Hell makaroni over i en kjele og sett den på middels varme; rør inn smør, baconfett, tomatsaus, hermetiske tomater med juice, og sukker; krydre med salt og pepper. Rør mens det koker til smør og baconfett har smeltet og blandet seg godt inn, ca. 5 til 10 minutter. Ta kjelen av varmen, dekk til, og la det stå i omtrent 20 minutter før servering.