Feltgrad Spaghettisaus
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull field grade spaghetti sauce. Perfekt for en rask og velsmakende middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 1/2 kopp rødvin
- 4. 1 pakke (28 gram) tørket løksuppeblanding
- 5. 1 boks (4,5 unser) hermetiske sopp, drenert
- 6. 2 teskjeer tørkede basilikumblader, knust
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/4 teskje svart pepper
- 9. Et klype malt kanel
- 10. Et klype malt allehånde
- 11. 3 spiseskjeer hakket fersk persille
- 12. 1 boks (28 unser) knuste tomater
- 13. 1 boks (6 unser) tomatpuré
- 14. 1 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Brun kjøttet med hvitløk i en stor stekepanne over middels varme. Rør inn vinen; la det småkoke, rør ofte, i 10 minutter.
- 22. Bland inn den tørre løksuppeblandingen, sopp, basilikum, salt og pepper, kanel, allehånde, persille, hakkede tomater, tomatpuré og vann. Dekk pannen nesten helt til, slik at damp kan slippe ut, og la det småkoke i 1 time. Tilsett mer vann om nødvendig for å forhindre at det brenner seg fast.