Hello Fresh Mobile Banner
Thailandsk svinekjøtt med peanøttsaus

Thailandsk svinekjøtt med peanøttsaus

Lær hvordan du lager en smakfull thai svinekjøtt med peanøttsaus. En enkel oppskrift for en deilig hovedrett med autentisk smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp hvetemel
  • 2. 1 teskje malt spisskummen
  • 3. 1/4 teskje cayennepepper
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 6. 4 benfrie svinekoteletter, ca. 2 cm tykke
  • 7. 1/3 kopp kyllingbuljong
  • 8. 1/2 kopp kokosmelk
  • 9. 2 spiseskjeer peanøttsmør
  • 10. 1 spiseskje honning
  • 11. 1 teskje malt ingefær
  • 12. 1/4 teskje salt
  • 13. 1/4 kopp hakket grønn løk
  • 14. 1/4 kopp skivet rød paprika
  • 15. 1/4 kopp grovhakkede, tørkede, ristede peanøtter
  • 16. 1/4 kopp hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. På en tallerken, bland sammen melet, spisskummen, cayennepepper og 1/2 teskje salt. Rør for å fordele krydderne. Vend svinekotelettene i melet, og rist av overflødig mel.
  2. 22. Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Legg svinekotelettene i den varme pannen, og stek i omtrent 4 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
  3. 33. Mens kotelettene steker, bland sammen kyllingkraft, kokosmelk, peanøttsmør, honning, ingefær og 1/4 teskje salt. Ta kotelettene ut av pannen og legg dem på et serveringsfat, og hold dem varme.
  4. 44. Hell peanøttsausen i pannen. Kok opp, og rør konstant i 2 minutter, eller til sausen tykner. Hell peanøttsausen over kotelettene, og pynt med grønn løk, paprika, peanøtter og koriander.