Hello Fresh Mobile Banner
Neelys Surf and Turf

Neelys Surf and Turf

oppskrift på neely's surf and turf, en deilig rett med kombinasjon av sjømat og kjøtt, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss smør
  • 2. 225 gram reker, skrelte og rensede, hakket
  • 3. Salt
  • 4. Knust svart pepper
  • 5. 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 1 stor sjalottløk, finhakket
  • 7. 2 ss hvitvin
  • 8. 1/4 ts cayennepepper
  • 9. 2 staver smør, romtemperert
  • 10. 4 (280 gram) New York stripbiffer
  • 11. 2 ss hakket gressløk, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen til middels varme.
  2. 22. Smelt smør i en tykkbunnet stekepanne over middels varme.
  3. 3Tilsett de hakkede reke, salt og pepper etter smak, og stek i 3 minutter.
  4. 4Tilsett hvitløk og sjalottløk, og fortsett å steke til rekene er lyserosa og ugjennomsiktige.
  5. 5Rør inn hvitvinen og kok opp til den er fordampet.
  6. 6Krydre med cayennepepper.
  7. 7Overfør rekeblandingen til en glassbolle og la den avkjøles.
  8. 8Når den er avkjølt, tilsett 2 staver smør og vend det inn til en jevn blanding.
  9. 93. Krydre biffene med salt og svart pepper på begge sider.
  10. 104. Grill biffene til ønsket stekegrad, ca. 3–4 minutter på hver side for medium-rare.
  11. 11Overfør biffene til serveringsfat og la dem hvile i noen minutter.
  12. 125. Server biffene med en stor klatt rekesmør på toppen, og dryss over finhakket gressløk.