Hello Fresh Mobile Banner
Italiensk hellefisk

Italiensk hellefisk

oppskrift på italian halibut, en deilig og enkel fiskerett med italienske smaker. perfekt for en rask middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2. 2 spiseskjeer tørket italiensk krydder
  • 3. 1 spiseskje ferske italienske persilleblader
  • 4. 2 spiseskjeer fersk basilikum
  • 5. 1/4 kopp finhakkede sjalottløk
  • 6. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 7. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 8. 4 halibuttsteiker eller -fileter

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag en italiensk urtesmørje ved å blande sammen olivenolje, italiensk krydder, persille, basilikum, sjalottløk, hvitløk og Parmesan i en bolle.
  2. 22. Forvarm en grill til middels varme, med mesquite-tre. Gni halibuten inn i den italienske urtesmørjen og legg fisken på grillen. Grill, vend ofte for å unngå å brenne, til fisken er ugjennomsiktig og en kniv glir lett inn.
  3. 33. Ta av varmen og server halibuten med friske grønnsaker og en stivelse etter eget valg.