Hello Fresh Mobile Banner
Hjemmelaget varm kakemiks

Hjemmelaget varm kakemiks

lær hvordan du lager din egen varme sjokolademiks hjemme. enkel oppskrift, perfekt for kalde dager. nyt en varm kopp med hjemmelaget varm sjokolade.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
drikke

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp melis
  • 2. 1/2 kopp høykvalitets kakaopulver
  • 3. 85 gram bittersøt sjokolade, grovhakket
  • 4. 2 teskjeer maisstivelse
  • 5. 1/8 teskje fint havsalt
  • 6. 1 vaniljestang, delt på langs
  • 7. 1 kopp hel melk
  • 8. Pisket krem, marshmallows og kakaopulver (til servering)

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag den varme sjokolademelken: Bland sukkerpulver, kakaopulver, sjokolade, maisstivelse og havsalt i en food processor. Skrap ut vaniljefrøene; kast vaniljestangen. Kjør til blandingen er glatt og pulveraktig, ca. 1 minutt.
  2. 22. Bland sukkerpulver, kakaopulver, sjokolade, maisstivelse og havsalt i en food processor. Skrap ut vaniljefrøene; kast vaniljestangen. Kjør til blandingen er glatt og pulveraktig, ca. 1 minutt.
  3. 33. Lag den varme sjokoladen: Kok opp melk i en liten kjele over middels varme. Visp inn 3 ss. av sjokolademelken og la det koke opp igjen, visp av og til, til blandingen igjen koker og sjokolademelken er oppløst og litt tykkere, 1–2 minutter. Hell den varme sjokoladen over i en kopp. Topp med pisket krem og marshmallows, og dryss over kakaopulver.
  4. 44. Kok opp melk i en liten kjele over middels varme. Visp inn 3 ss. av sjokolademelken og la det koke opp igjen, visp av og til, til blandingen igjen koker og sjokolademelken er oppløst og litt tykkere, 1–2 minutter.
  5. 55. Hell den varme sjokoladen over i en kopp. Topp med pisket krem og marshmallows, og dryss over kakaopulver.
  6. 66. Forberedelse: Sjokolademelken kan lages 2 måneder i forveien. Oppbevar den i en lufttett beholder ved romtemperatur, eller frys den ned i opptil 3 måneder.
  7. 77. Sjokolademelken kan lages 2 måneder i forveien. Oppbevar den i en lufttett beholder ved romtemperatur, eller frys den ned i opptil 3 måneder.