Hello Fresh Mobile Banner
Hummer- og avokadococktail

Hummer- og avokadococktail

Lær hvordan du lager deilige lobster avocado cocktails. Perfekt for sommerfesten eller en spesiell anledning. En enkel oppskrift for en unik drink.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1 kopp ketchup
  • 2 spiseskjeer horseradish
  • 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • En liten dash hot sauce
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 kopp majones
  • 2 spiseskjeer kapers, finhakket
  • 2 spiseskjeer finhakkede cornichons
  • 2 spiseskjeer hakket fersk persille
  • 2 sitroner, skall og saft
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer finhakket rødløk
  • 2 spiseskjeer fersk limesaft
  • Fire hummer på 1 pund hver, kokt, renset, skåret i 2,5 cm biter, sett til side 4 klør til pynt
  • 2 store modne avokadoer, kjernet, skrelt og grovhakket
  • 3 spiseskjeer grovhakket fersk koriander
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 romainesalat, finhakket, sett til side 4 små blader til pynt
  • 4 sitronbåter, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1For cocktail-sausen: I en liten blandebolle, bland ketchup, horseradish, sitronsaft, Worcestershire-saus og hot sauce. Krydre med salt og pepper. Sett i kjøleskapet til den skal brukes.
  2. 2For remouladen: Visp sammen majones, kapers, cornichons, persille og sitronskall og -saft i en liten blandebolle. Krydre med salt og pepper. Sett i kjøleskapet til den skal brukes.
  3. 3For salaten: I en middels stor blandebolle, tilsett løk og limejuice. La stå i noen minutter. Tilsett hummerkjøtt, avokado og koriander. Bland godt sammen og krydre med salt og pepper.
  4. 4Fordel den revne romaine-salat jevnt i 4 martiniglass. Legg hummer- og avokadosalaten oppå salaten. Topp med 1 spiseskje cocktail-saus og remouladesaus. Pynt med romaine-hjerter, hummerklør og sitronbåter.