Hello Fresh Mobile Banner
Grillet flankstek

Grillet flankstek

oppskrift på saftig og smakfull grillad flank steak. perfekt for sommergrillen eller helgekosen. lær hvordan du lykkes med dette enkle kjøttstykket.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 lb flankbiffer
  • 2. 1/3 kopp hvitvinseddik
  • 3. 3/4 kopp olivenolje
  • 4. 1 1/2 spiseskjeer finhakket fersk rosmarin
  • 5. 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 2 teskjeer salt
  • 7. 1 teskje svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Stikk små hull i biffene over hele med en skarp gaffel eller kniv. Visp sammen de resterende ingrediensene og hell det over i en stor, forseglet, kraftig plastpose. Legg i biffene og forsegle posen, og press ut overflødig luft. Mariner biffene i minst 6 timer eller opptil 1 dag. Forbered grillen til koking. Grill biffene på en oljet rist plassert 12–15 cm over glødende kull, og snu dem én gang, ca. 12 minutter for medium-rare. Overfør til et skjærebrett og la hvile i 5 minutter. Skjær biffene i tynne skiver diagonalt på tvers av fibrene.
  2. 22. Stikk små hull i biffene over hele med en skarp gaffel eller kniv. Visp sammen de resterende ingrediensene og hell det over i en stor, forseglet, kraftig plastpose. Legg i biffene og forsegle posen, og press ut overflødig luft. Mariner biffene i minst 6 timer eller opptil 1 dag.
  3. 33. Forbered grillen til koking.
  4. 44. Grill biffene på en oljet rist plassert 12–15 cm over glødende kull, og snu dem én gang, ca. 12 minutter for medium-rare. Overfør til et skjærebrett og la hvile i 5 minutter. Skjær biffene i tynne skiver diagonalt på tvers av fibrene.