
Frokostskål med quinoa og bær
oppskrift på en deilig og sunn frokostbolle med quinoa og ferske bær. perfekt for en energirik start på dagen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper blandede bær (bringebær, jordbær, blåbær, bjørnebær)
- 2. 2 spiseskjeer hampfrø (finnes i den naturlige delen av de fleste supermarkeder, i ulike merker)
- 3. 20 hele mandler, ristet og hakket
- 4. 1/4 kopp kokt quinoa
Fremgangsmåte
- 11. Fordel bærene likt i fire boller. Legg de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend det forsiktig sammen. Strø blantingen over hver av de fire bollene, og server.
- 22. Fordel bærene likt i fire boller. Legg de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend det forsiktig sammen. Strø blantingen over hver av de fire bollene, og server.