Frokostskål med quinoa og bær

Frokostskål med quinoa og bær

oppskrift på en deilig og sunn frokostbolle med quinoa og ferske bær. perfekt for en energirik start på dagen. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper blandede bær (bringebær, jordbær, blåbær, bjørnebær)
  • 2. 2 spiseskjeer hampfrø (finnes i den naturlige delen av de fleste supermarkeder, i ulike merker)
  • 3. 20 hele mandler, ristet og hakket
  • 4. 1/4 kopp kokt quinoa

Fremgangsmåte

  1. 11. Fordel bærene likt i fire boller. Legg de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend det forsiktig sammen. Strø blantingen over hver av de fire bollene, og server.
  2. 22. Fordel bærene likt i fire boller. Legg de resterende ingrediensene i en annen bolle, og vend det forsiktig sammen. Strø blantingen over hver av de fire bollene, og server.