
Southwest succotash-salat
Lær hvordan du lager en deilig southwest succotash salat, perfekt for sommermåltider. En enkel oppskrift med smak av sørvest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kopper blandede babygrønnsaker
- 8 spiseskjeer (eller mer) ferdigkjøpt olje- og vinaigrettedressing
- 1 boks på 15–16 unser kidneybønner, drenert
- 1 kopp ferske maiskjerner, skåret av 2 små maiskolber
- 1 kopp Monterey Jack-ost i 1/2-tommers biter (ca. 4 unser)
- 1 kopp røde paprika i 1-tommers lange strimler
- 6 spiseskjeer hakket fersk koriander
- 1 teskje malt spisskummen
Fremgangsmåte
- 1Del opp grønnsakene mellom to store, flate boller. Drypp hver bolle med én spiseskje dressing. Bland 6 spiseskjeer dressing og de resterende ingrediensene i en middels stor bolle, og vend godt slik at alt blir dekket. Tilsett mer dressing om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Legg salaten oppå grønnsakene.
- 2Del opp grønnsakene mellom to store, flate boller. Drypp hver bolle med én spiseskje dressing. Bland 6 spiseskjeer dressing og de resterende ingrediensene i en middels stor bolle, og vend godt slik at alt blir dekket. Tilsett mer dressing om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Legg salaten oppå grønnsakene.