Hello Fresh Mobile Banner
Southwest succotash-salat

Southwest succotash-salat

Lær hvordan du lager en deilig southwest succotash salat, perfekt for sommermåltider. En enkel oppskrift med smak av sørvest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper blandede babygrønnsaker
  • 8 spiseskjeer (eller mer) ferdigkjøpt olje- og vinaigrettedressing
  • 1 boks på 15–16 unser kidneybønner, drenert
  • 1 kopp ferske maiskjerner, skåret av 2 små maiskolber
  • 1 kopp Monterey Jack-ost i 1/2-tommers biter (ca. 4 unser)
  • 1 kopp røde paprika i 1-tommers lange strimler
  • 6 spiseskjeer hakket fersk koriander
  • 1 teskje malt spisskummen

Fremgangsmåte

  1. 1Del opp grønnsakene mellom to store, flate boller. Drypp hver bolle med én spiseskje dressing. Bland 6 spiseskjeer dressing og de resterende ingrediensene i en middels stor bolle, og vend godt slik at alt blir dekket. Tilsett mer dressing om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Legg salaten oppå grønnsakene.
  2. 2Del opp grønnsakene mellom to store, flate boller. Drypp hver bolle med én spiseskje dressing. Bland 6 spiseskjeer dressing og de resterende ingrediensene i en middels stor bolle, og vend godt slik at alt blir dekket. Tilsett mer dressing om nødvendig. Smak til med salt og pepper. Legg salaten oppå grønnsakene.