Hello Fresh Mobile Banner
Maisbrødsfylling, sørstatsstil

Maisbrødsfylling, sørstatsstil

Lær hvordan du lager en autentisk southern style cornbread stuffing. Perfekt som tilbehør til julemiddag eller festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 2 pakker (8,5 unser) tørr maismuffinblanding
  • 1 boks (8 unser) kremet maiskorn
  • 2 egg, pisket
  • 1/2 kopp naturell yoghurt
  • 1/4 kopp melk
  • 1/2 kopp smør
  • 1 løk, finhakket
  • 2 selleristilker, finhakket
  • 1 grønn paprika, finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 teskjeer tørket timian
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 2 teskjeer tørket oregano
  • 2 teskjeer salt, eller etter smak
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 3 kopper kyllingkraft

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Smør en 23x33 cm ildfast form lett.
  2. 2I en middels stor bolle blander du muffinsblanding, mais, egg, yoghurt og melk; rør forsiktig til det er akkurat fuktig. Hell det i den forberedte formen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 20 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt.
  4. 4I mellomtiden, i en stor kjele over middels varme, smelt smør og surr løk, selleri, grønn paprika og hvitløk. Når løken er myk, rør inn timian, basilikum, oregano, salt, pepper, cayennepepper og buljong. Kok opp og fjern deretter fra varmen.
  5. 5Smuldre maisbrødet og rør det inn i buljongen; bland godt. Tilsett mer buljong eller mer brød etter behov for å oppnå ønsket konsistens.