Urtesalt

Urtesalt

Lær hvordan du lager herb salt, en allsidig krydderblanding som passer til mange retter. Enkel oppskrift med friske urter og salt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
frokost

Ingredienser

  • 10 stilker tørkede, robuste urter (som oregano, rosmarin, salvie eller timian)
  • 2 kopper kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern de tykke stilkene fra 10 kvister tørkede, robuste urter (som oregano, rosmarin, salvie eller timian), og kjør deretter kniven gjennom kvistene for å bryte dem opp i mindre biter. Legg dem i en food processor og puls til de er finhakket. Tilsett 2 kopper kosher-salt og puls igjen for å blande. Overfør til en lufttett beholder (ingen siktning nødvendig) og dekk til. Forbered i forveien: Urtesaltet kan lages opptil 6 måneder i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.