Hello Fresh Mobile Banner
Aprikosglasur

Aprikosglasur

Lær hvordan du lager en deilig apricot glaze perfekt for kaker, desserter og retter. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner og tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp aprikosmarmelade
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 1 teskje sitronsaft
  • 1/2 spiseskje aprikosbrandy, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele over middels varme, rør sammen alle ingrediensene. Kok opp, sil deretter gjennom en finmasket sil, og kast eventuelle faste stoffer. (Glasuren kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil én uke.)
  2. 2I en middels stor kjele over middels varme, rør sammen alle ingrediensene. Kok opp, sil deretter gjennom en finmasket sil, og kast eventuelle faste stoffer. (Glasuren kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil én uke.)