Aprikosglasur
Lær hvordan du lager en deilig apricot glaze perfekt for kaker, desserter og retter. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner og tips.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1/4 kopp aprikosmarmelade
- 2 spiseskjeer sukker
- 1 teskje sitronsaft
- 1/2 spiseskje aprikosbrandy, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele over middels varme, rør sammen alle ingrediensene. Kok opp, sil deretter gjennom en finmasket sil, og kast eventuelle faste stoffer. (Glasuren kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil én uke.)
- 2I en middels stor kjele over middels varme, rør sammen alle ingrediensene. Kok opp, sil deretter gjennom en finmasket sil, og kast eventuelle faste stoffer. (Glasuren kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskapet, dekket, i opptil én uke.)