Nachos

Nachos

Lær hvordan du lager deilige nachos med ost og topping. En enkel oppskrift som passer perfekt som forrett eller snacks til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pose tortilla chips (jeg brukte en blanding av ½ stekt blå mais og ½ hvit mais)
  • 2 kopper ost (jeg brukte en meksikansk osteblanding som består av monterey jack, cheddar og queso blanco)
  • 1 boks på 15 oz svarte bønner, drenert og skylt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader. Legg halvparten av chipsene i en ovnsikker form eller på et bakepapir. Dekk med halvparten av osten og bønnene. Legg deretter på resten av chipsene, osten og bønnene, og stek i 10–15 minutter eller til osten er smeltet over chipsene. Topp med guacamole, rømme, salsa og eventuelt oliven. Valgfrie tilbehør: Rømme, guacamole, salsa, skivede svarte oliven.
  2. 2Forvarm ovnen til 350 grader.
  3. 3Legg halvparten av chipsene i en ovnsikker form eller på et bakepapir.
  4. 4Dekk med halvparten av osten og bønnene.
  5. 5Legg deretter på resten av chipsene, osten og bønnene, og stek i 10–15 minutter eller til osten er smeltet over chipsene.
  6. 6Topp med guacamole, rømme, salsa og eventuelt oliven.
  7. 7Valgfrie tilbehør: Rømme, guacamole, salsa, skivede svarte oliven.